De sprong in het diepe    

Delta Quality Products & Services

  Hèt verschil in kwaliteit!
   

Werken bij Delta Quality

 

 

Vacatures

Algemene eisen

Werken bij een softwarehouse betekent dat je voor - en meestal ook bij - opdrachtgevers werkt. Daardoor krijg je ervaring bij veel verschillende bedrijven en leer je veel verschillende bedrijfsculturen kennen.

Het verwachtingspatroon van onze opdrachtgevers ligt hoog: ze benaderen ons vanwege onze toegevoegde waarde: veel kennis, ruime ervaring, grote inzet en constant hoge kwaliteit. Dat vraagt veel van je: naast de normale achturige werkdag moet je bereid zijn om te reizen. Daarvoor is het handig als je beschikt over een rijbewijs. Van onze medewerkers verwachten we, dat zij bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken, dat ze leergierig zijn, en dat ze een hoge mate van flexibiliteit bezitten.

Maar, ... daar krijg je ook veel voor terug! Naast een salaris dat afhankelijk is van je eigen productiviteit (je deelt dus in je eigen succes), werk je in een dynamisch bedrijf, waar serieus naar alle medewerkers wordt geluisterd. Teamspirit is bij ons een tweede natuur. Je werkt mee aan de groei van onze organisatie, en met de juiste capaciteiten groei je zelf navenant mee.

Van al onze medewerkers verwachten wij dat zij de gedragscode van het Nederlands Informatici Register naleven. Deze gedragscode stelt eisen aan de professionaliteit van informatici en aan het kwalitatief verantwoord en maatschappelijk betrokken uitoefenen van informatica-beroepen. Alle medewerkers die af en toe bij ons op kantoor werken dienen een naturistische levenshouding te respecteren.

Huidige vacatures

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar:

  • een Java programmeur met minimaal twee jaar ervaring.

Solliciteren

Stuur een e-mail met je motivatie en je CV naar pz@deltaquality.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

   
       
 

©Delta Quality Products & Services, 2010