Computerdokter    

Delta Quality Products & Services

  Hèt verschil in kwaliteit!
   

Diensten

 

 

Welke ondersteuning kan Delta Quality u bieden?

In de divisie Services bieden wij onze dienstverlening aan:

De medewerkers van Delta Quality kunnen bogen op meer dan twintig jaar ervaring. Daardoor kennen zij vele uiteenlopende omgevingen, en zijn daardoor in staat om die ervaring toe te passen binnen uw organisatie. Zij gebuiken een methodiek niet dogmatisch, maar juist pragmatisch.

Aanbestedingen

Delta Quality bezit ervaring op begeleiding van tenderprocedures en aanbesteding van projecten. Hierbij kunnen de medewerkers gebruik maken van een door Delta Quality ontwikkelde methodiek om het proces van gunning objectief en verifieerbaar te houden. Vanzelfsprekend is dit voor overheidsorganisaties van essentieel belang, maar ook het bedrijfsleven is gebaat bij een betrouwbare leveranciersselectie.

Organisatie-advies, interim management en kennismanagement

Kennismanagement

Delta Quality is een organisatie-adviesbureau dat al vanaf de oprichting betrokken is bij de Associatie Business Engineers (ABE). Dit is een vakvereniging van verandermanagers, die tot doel heeft het vakbegied van Business Process Redesign te professionaliseren. Daarnaast hebben wij ervaring in diverse
(interim-)management opdrachten, varierend van afdelingen van 10 medewerkers tot 200 medewerkers, in de dienstverlenende sector en bij overheidsorganisaties. Kennismanagement is niet alleen een kwestie van informatiesystemen, maar (vooral) van cultuur: de bereidheid om kennis te zoeken en te delen. Delta Quality heeft zowel in grote als in middelgrote organisaties ervaring met de integrale aanpak hiervan.

Business en ICT allignment

Door de ruime ervaring van de medewerkers van Delta Quality, zowel op het gebied van business-verantwoordelijkheid als op het gebied van ICT, zijn zij uitstekend in staat om binnen uw organisatie te beoordelen met welke ICT-veranderingen uw organisatie beter kan presteren. Niet elk ICT-project is immers even zinvol!

Projectmanagement, Informatie analyse, Ontwerp en software-ontwikkeling

Vooruitgang

De medewerkers van Delta Quality bezitten een zeer ruime ervaring op software-ontwikkeling. De projectmanagers zijn daardoor in staat tijdig de valkuilen te onderkennen en daardoor te voorkomen. Tijdens de informatie analyse staat uiteraard het belang van de informatiebehoefte voorop. Toch is het irreeel om dan totaal geen rekening te houden met de technische haalbaarheid. Door de integrale expertise kunnen zij daardoor haalbare definitiestudies uitvoeren, en indien gewenst kan Delta Quality ook zelf de software bouwen en uw medewerkers opleiden in het gebruik daarvan. De ontwikkeling van Geografische Informatie Systemen (GIS) en het bouwen van websites zijn bij ons ook in goede handen. Alle medewerkers van Delta Quality onderschrijven de gedragscode van de Vereniging van Register Informatici (VRI). En dat is voor u een waarborg van kwaliteit.

Outsourcing en audits

Het uitbesteden van een deel van uw bedrijfsprocessen is complexer dan het lijkt. U wilt immers wel zelf de controle houden. Vaak wordt de inspanning onderschat die nodig is om enerzijds een soepele overdracht te realiseren, en anderzijds de beide organisaties in te richten op een goede service. Een goede Service Level Agreement (SLA) is nodig, maar slechts een juridisch aspect. Veel belangrijker is nog dat u uw business kunt verbeteren door de uitbesteding. Wij kunnen u helpen bij dit proces en hebben daarbij ook ervaring in het ontwerpen van haalbare SLA's. Bovendien kunnen wij een audit uitvoeren op uw software-projecten. Wij zijn een onafhankelijke partij.

Systeembeheer

Bij diverse organisaties hebben wij netwerken aangelegd of uitgebreid en verzorgen wij het systeembeheer.

Hardware, software en boeken

Delta Quality levert niet alleen de maatwerksoftware, maar kan voor u ook uw hardware en softwarepakketten leveren. Heeft u, of hebben uw medewerkers behoefte aan (studie)boeken op automatiseringsgebied? Ook die leveren wij. Ons assortiment loopt uiteen van gebruikerstrainingen op MS-Officegebied t/m alle ins en outs van Java. Zie voor een uitgebreide beschrijving onze Productenpagina.

   
       
 

©Delta Quality Products & Services, 2010